Predstava Kosa premijerno u Kombank dvorani

U Kombank dvorani predstava Kosa biće odigrana 22. februara. Predstavu će koreografski uobličiti Peter Kovač Geržon, a veliki broj glumaca će uživo pratiti orkestar pod vođstvom Davida Klema

    foto: TOB
    Podeli
Predstava Kosa nastala prema čuvenom, istoimenom brodvejskom mjuziklu i kultnom filmu Miloša Formana, u izvedbi glumaca Pozorišta mladih i Novosadskog pozorišta, kao i studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu, biće odigrana premijerno 22. februara u Kombank Dvorani. Predstava koja je prvi put izvedena decembra 2019. godine u novosadskom Pozorištu mladih u režiji mađarskog reditelja Petera Telihalija, snažna je i emotivna priča o mladim ljudima koji tragaju za promenom i slobodom.

Beogradska publika će imati prilike da vidi scenu Kombank dvorane preplavljenu glumcima koji će, u autentičnim kostimima i sa scenografijom toga doba, verno dočarati doba hipi kulture u kom je i nastao čitav projekat KOSA. Predstavu će koreografski uobličiti Peter Kovač Geržon, a veliki broj glumaca na sceni će uživo pratiti orkestar pod vođstvom Davida Klema.

Komentari(0)

sortiraj