Poziv dobrovoljnim davaocima da daju krv

Institut za transfuziju krvi Srbije, koji se nalazi u Ulici Svetog Save 39, poziva sugrađane da daju krv radnim danom od 7 do 19, a subotom i praznicima od 8 do 15 časova

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Krv se tokom sledeće nedelje može dati i u brojnim akcijama na terenu. U ponedeljak, 5. decembra, od 10 do 16 časova ekipe su u Crvenom krstu na Čukarici, u utorak, 6. decembra, od 9 do 16 časova na Institutu za anatomiju na Savskom vencu i od 10 do 14 časova na Vazduhoplovnoj akademiji u Starom gradu.

U sredu, 7. decembra, od 10 do 15 časova krv se može dati u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija na Voždovcu, od 10 do 16 časova u Tehničkoj školi i Gimnaziji u Lazarevcu, te od 10 do 15 časova na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

U četvrtak, 8. decembra, akcija je organizovana u obrenovačkom odseku Crvenog krsta od 9 do 14 časova, te na stadionu „Rajko Mitić”, Medija centar, od 10 do 18 časova, kao i u Elektrotehničkoj školi „Nikola Tesla” od 10 do 16 časova. Fudbalski klub „Crvena zvezda” u istom vremenskom intervalu i u petak, 9. decembra, poziva svoje punoletne navijače da daju krv. Kompletan spisak akcija na terenu može se naći na sajtu Instituta.

Komentari(0)

sortiraj