Porsche najbrže dostavno vozilo na sajmu

Da li ste znali da na ovogodišnjem Bg Car show-u možete videti i najbrže dostavno vozilo, i to ni manje ni više nego model Porsche Carrera

    foto: Blagoje Marković
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na ovogodišnjoj automobilskoj manifestaciji popularni četvorotočkaši oduzimaju dah, ali jedan od najpopularnijih štandova je firme Bg Plast koja se bavi konverzijama ili tačnije prepravkom vozila.

Naime, pored besnih četvorotočkaša u hali 4 postavljen je plavi Porsche Carrera. Sve bi bilo u redu da ovaj automobil trese halu grmljavinom motora, hostese pored njega mame uzdahe okupljenim posetiocima, zaposleni pričaju koliko može da razvije njihova ljuta guja... Ali da na sebi ima napakovan sanduk sa ceradom, e to još nismo videli kod Porsche-a!

Zna se šta znači u svetu automobila ovaj model i koja je njegova prirodna sredina, ali proizvođač se dosetio da na ovogodišnjem Bg Car Show-u izloži i pokaže da i sportski automobili mogu biti dostavna vozila, iako im to uopšte ne priliči.

Pitanje je da li će neko to postaviti na krov ovakvog skupog lepotana na četiri točka, ali proizvođač se jednostavno dobro razume u marketing i privlačenje pažnje kupaca i posetilaca. Jednostavno je i uspeo u tome, čim smo i mi došli na ovaj štand. Bar da se čudu načudimo.

Kada smo ušli na štand i popričali sa zaposlenima, pored medijskog trika, zaista ova firma može i na sportskom automobilu da napravi alu boks nadogradnju sa aluminijumskim sandukom prekriven ceradom, iako mu po svim „specifikacijama“ na njegovom krovu ne pripada. Pored Porsche modela, nalazi se i najluksuzniji mini-bus na sajmu marke Fiat Talento. Zaposleni u ovoj beogradskoj firmi prepravkom kombi vozila je napravio čudo.

U njemu se nalazi mala dnevna soba sa dva dvoseda koja se razvlače u francuski ležaj. Ima i mini-bar, LCD TV, disko rasvetu, LED osvetljenje, tepih... Međutim, ono što je najbitnije, ova kompanija je sigurno uradila najbolji marketinški potez na Bg Car Show-u.

Komentari(0)

sortiraj