Porodični majski užitak

Jedno je sigurno, sjajan način da okupite svoju porodicu i da provedete prijatne trenutke, ispunjene smehom i radošću je da organizujete gledanje filma

    foto: Promo
    Podeli
Međunarodni dan porodice obeležava se 15. maja, ali odlična ideja tokom ovog lošeg vremena je da celu nedelju posvetite najdražima. Za ženski deo familije, kanal FashionBox HD sutra u 18 sati emituje seriju „Žene u modi 18/19”. Ona donosi obilje modnih revija, od kojih je svaka posebna i očaravajuća. Udobno se smestite i opustite kroz nekoliko epizoda jedne od najdugovečnijih, najkompletnijih i najzabavnijih serija! Garantujemo vam da se nećete razočarati.

Kanal DocuBox HD će u petak od 20 časova prikazati dokumentarni film „Ljudski rod i biodiverzitet, rad u toku”. Odakle potiče koncept očuvanja prirode i ko su bili pioniri u tom poduhvatu? Ko su danas glavni akteri i kako to utiče na međunarodnu politiku? Upoznaćemo nekoliko entuzijasta koji smišljaju nove načine da čovek pronađe svoje mesto u dobro očuvanom svetu.

Na kanalu FB ArtHouse 19. maja u 20 sati moći ćete da pogledate film „Crveni sirak”. Radnja filma je smeštena u Kini 30-ih godina prošlog veka, kada otac šalje mladu ženu da se uda za vlasnika vinarije koji ima gubu. Na obližnjim poljima siraka, ona se zaljubljuje u jednog od njegovih slugu. Kada gospodar umre, ona nasleđuje imanje izolovano od sveta.

Komentari(0)

sortiraj