Počinje Sajam automobila u Kragujevcu

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu i ove godine tradicionalno u mesecu decembru održaće se Sajam automobila - Auto Expo 2017

Od sutra pa sve do 10. decembra, posetioce ovogodišnje smotre automobila očekuju velike akcijske cene, kao i već dobro poznati sajamski popusti brojnih brendova u ovoj grani industrije, kao i mnogobrojne premijere novih modela na četiri točka.

Kao i prethodnih godina, na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljeni najnoviji četvorotočkaši koji se prodaju u našoj zemlji. Na spisku brendova koji će se naći na uređenim štandovima, pod nazivom Sajam automobila - Auto Expo 2017, su Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mazda, Hyndai, Škoda, Nissan, Opel, Toyota, Citroen, Volkswagen, Renault, Dacia… Pored mnogobrojnih automobilskih marki kao i prethodnih godina na ovoj manifestaciji biće i brojne banke, kao i osiguravajuće kuće koje su podržale ovaj automobilski spektakl u Kragujevcu.

Kako za MAKINA.RS navode iz Šumadija sajam Kragujevac, na ovu više nego zanimljivu automobilsku smotru, pozivaju se svi ljubitelji četvorotočkaša da posete ovogodišnju manifestaciju u srcu Šumadije, kupe, razgledaju i vide šta se sve nudi od automobilskih noviteta u Srbiji. Ono što je jako bitno napomenuti jeste, da i ove godine ulazak, kao i parking, na ovogodišnju smotru četvorotočkaša biće besplatan.

Komentari(0)

sortiraj