Peugeot i Zvezda u istom timu

Renomirani proizvođač automobila Peugeot novi je tehnički sponzor KK Crvena zvezda mts

Ugovor između košarkaškog kluba i svetski poznate kompanije potpisan je na dve godine. KK Crvena zvezda mts nastavlja da se pojačava na terenu, ali i van njega. Nakon još jedne istorijske sezone obogaćene sa tri trofeja, u novoj sezoni angažovano je još jedno renomirano pojačanje.

Od sezone 2017/2018 KK Crvena zvezda i Peugeot će nastupati u istom timu! Saradnja sa čuvenim francuskim proizvođačem automobila dogovorena je na dve godine. Menadžment KK Crvena zvezda mts nastavio je kontinuitet sklapanja ugovora sa najuspešnijim brendovima u svojim oblastima. Vredan i marljiv rad svih struktura kluba sa Malog Kalemegdana napravio je od Zvezde ne samo lidera u regionu, već i respektabilan klub na nivou Evrope. Jedini predstavnik regiona u Evroligi na taj način predstavlja i magnet za one najuspešnije, a još jedna potvrda toga je i potpisan dvogodišnji ugovor sa renomiranim brendom u svetu automobila.

- U Crvenoj zvezdi smo prepoznali vrednosti koje karakterišu i naš brend - emociju, posvećenost i kontinuiniranu težnju da budemo u samom vrhu - istakao je Nemanja Živojinović direktor marketinga Euroimpex autogrup, ekskluzivnog uvoznika Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru.

Najbolji prepoznaju najbolje pa je tako Peugeot prepoznao kvalitet i veličinu brenda KK Crvena zvezda. Po postignutom dogovoru Peugeot će menadžmentu, treneru i igračima Zvezde obezbediti modele 108, 208, 308, 2008 i 3008. O novom partnerstvu pričao je i direktor marketinga Crvene zvezde mts Filip Sunturlić.

-Velika nam je čast i privilegija što smo potpisali ugovor sa renomiranim proizvođačem automobila kakav je Peugeot. Menadžment kluba godinama ulaže velike napore da sve oko terena bude na nivou partija prvotimaca Zvezde koji beleže istorijske rezultate. Izuzetno smo ponosni što se trud i kvalitet našeg rada prepoznaje širom Evrope. Još jedan dokaz za to je dvogodišnje partnerstvo sa jednim od lidera u svetu automobilizma - rekao je Sunturlić.

Slogan novog Zvezdinog partnera glasi Motion & Emotion što se u potpunosti poklapa sa postulatima koji su crveno-bele izdigli u sam vrh evropske košarke. U naredne dve godine Peugeot i Crvena zvezda mts nastupaće u istom timu, a to je garant ispunjavanju najviših ciljeva koje pred sobom ova dva giganta uvek postavljaju. Zvanično predstavljanje saradnje kompanije Peugeot i KK Crvena zvezda mts biće održano u septembru.

Komentari(0)

sortiraj