Petnaesta Zimska kampanja dobrovoljnog davalaštva krvi

Institut za transfuziju krvi Srbije podseća da je počela „Zimska kampanja dobrovoljnog davalaštva krvi”, petnaesta u nizu

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
U sklopu kampanje u ponedeljak, 9. januara, krv se može dati u transfuziološkom autobusu koji će se nalaziti ispred Gradske opštine Zvezdara od 10 do 15 časova. Dan kasnije, 10. januara, akcije će biti organizovane u Domu kulture Barajevo od 9 do 14, kao i u Novom Beogradu ispred Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija od 11 do 16 časova.

U sredu, 11. januara, autobus za transfuziju krvi nalaziće se ispred novobeogradskog Starog Merkatora od 10 do 15 časova, dok je akcija planirana i u Termoelektrani B „Nikola Tesla” u Obrenovcu od 8 do 13 časova. U četvrtak, 12. januara, u istom vremenskom intervalu krv se može dati na Starom gradu u Agenciji za privredne registre, a u petak, 13. januara, u Biblioteci grada Beograda od 11 do 16, kao i ispred čukaričkog doma zdravlja u Požeškoj, od 9 do 14 časova.

U subotu, 14. januara, od 9 do 14 časova krv se može dati u transfuziološkom autobusu ispred rakovičke Crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg, a od 12 do 17 časova u „Ada Molu” na Čukarici. U nedelju, 15. januara, autobus će se nalaziti u borčanskom „Ritejl parku” od 10 do 15 časova. Osim u akcijama na terenu, krv se može dati i u prostorijama Instituta za transfuziju krvi, koji se nalazi u Svetog Save 39, i to radnim danom od 7 do 19, a subotom i praznicima od 8 do 15 časova.

Komentari(0)

sortiraj