Pet happening - Revijalna izložba pasa i mačaka u Galeriji

Prijavite svoje omiljene kućne ljubimce za najveću revijalnu izložbu u Srbiji 27. maja i osvojite vredne nagrade

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Da li je baš vaš omiljeni kućni ljubimac najlepši u gradu? Ukoliko u subotu, 27. maja, na prvom spratu Galerije, na Savskom trgu, posetite Pet happening, najveću revijalnu izložbu pasa i mačaka u Srbiji, moći ćete da saznate odgovor na to pitanje i pritom osvojite vredne nagrade!

Posetiocima Galerije će se najpre predstaviti odgajivači mačaka, tako da će svi prisutni moći da se druže sa prelepim macama i upoznaju se sa njihovim osnovnim karakteristikama.

Prijave za popularnu Mačkaradu će se vršiti na licu mesta od 11 do 12 časova, a tačno u podne počinje takmičenje za najlepšu macu. Prijave za revijalnu izložbu pasa će se takođe vršiti na licu mesta u terminu od 16 do 17 časova, kada će i zvanično otpočeti takmičenje za najlepšu njuškicu Beograda. Svi učesnici će prilikom prijave dobiti Royal Canin hranu za svoje omiljene krznene prijatelje, a najlepše pse i mačke očekuju nagradni vaučeri, pokloni i preparati protiv buva i krpelja Boehringer Ingelheim. Takođe, za najmlađe vlasnike ljubimaca će biti organizovana kreativna radionica, pa će tako oni imati priliku da u razgovoru sa veterinarom nauče zašto je važno da budu odgovorni vlasnici i šta to podrazumeva.

Na reviju su dobrodošle sve mace i kuce bez obzira na to da li imaju pedigre ili ne. Oni će moći da prošetaju crvenim tepihom kao prave zvezde, fotografišu se i osvoje lepe nagrade, a sve u cilju slanja poruke o važnosti odgovornog vlasništva, pravilne ishrane, brige i nege o kućnim ljubimcima. Posetiocima je na raspolaganju besplatan parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz na izložbu je besplatan.

Komentari(0)

sortiraj