Otvoren 45. Međunarodni sajam građevinarstva

Na Beogradskom sajmu, u prisustvu velikog broja posetilaca svečano je otvoren 45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, najveća smotra građevinske industrije u regionu jugoistočne Evrope

    foto: BEOGRADSKI SAJAM
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Manifestaciju je otvorila Aleksandra Damnjanović, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Izrazila je zadovoljstvo činjenicom da je Sajam građevinarstva svake godine sve veći po broju izlagača, i uspešniji u smislu inovacija u svakom segmentu.

Takođe, naglasila je da je u sektoru građevinarstva sproveden niz reformi, koje su naročito vidljive u domenu elektronskog katastra, izdavanja elektronskih katastarskih dozvola, ali i planiranim kratkim rokovima za donošenje prostornih i urbanističkih planova.

Aktivno preko 40.000 gradilišta

U ovom trenutku u Srbiji je aktivno preko četrdeset hiljada gradilišta, naglasila je Aleksandra Damnjanović, i to je svakako važno za perspektivu srpskog građevinarstva. Rezimirani su rezultati u izgradnji auto-puteva i saobraćajnica, i najavljeni novi projekti, poput rekonstrukcije železničke mreže u Srbiji. Prisutnima se obratio i Branislav Jovanović, ispred kompanije „Roloplast Mošić“, ponosnog prijatelja 45. Međunarodnog sajma građevinarstva, koji je pozvao sve aktere građevinske industrije u Srbiji da zajedno grade i stvaraju nove ideje.

Gradimo budućnost zajedno

Sajam će pod sloganom Gradimo budućnost zajedno, do 20. aprila, pored tradicionalno velike poslovne posete i aktivnog biznis segmenta, biti posebno zanimljiv i za širi krug posetilaca. Idealna je prilika da posetioci po najpovoljnijim cenama i specijalnim uslovima na Sajmu kupe materijale, proizvode i alate za renoviranje, restauraciju i rekonstrukciju, gradnju, kao i opremanje enterijera i eksterijera.

Za svoje proizvode i usluge izlagači Sajma građevinarstva pripremili su ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30 odsto, kao i posebne uslove plaćanja i mogućnost kupovine na kredit.

Cena ulaznice 400 dinara

Kapije Međunarodnog sajma građevinarstva danas i sutra biće otvorene od 10 do 19 časova, u subotu od 10 do 17 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 250 dinara, za đake i studente 150 dinara uz đačku knjižicu i indeks. Poslovna propusnica, koja podrazumeva paket pogodnosti za poslovne posetioce, važi za sve dane sajma i obezbeđuje pristup i korišćenje usluga „Business Lounge“, toplo i hladno osveženje, Wi-Fi, korišćenje računara i štampača, može se nabaviti po ceni od 2.000 dinara. Cena parking po započetom satu je 150 dinara.

Komentari(0)

sortiraj