Otvaranje pozorišne sezone u Kulturnom centru na Zlatiboru

U utorak, 26.novembra, u 20 časova u pozorišnoj dvorani Kulturnog centra na Zlatiboru otvara se pozorišna sezona i igra prva predstava užičkog Narodnog pozorišta

    foto: TO ZLATIBOR
    Podeli
Biće izveden komad “Kako život" u režiji Slavenka Saletovića, po tekstu Nine Mitrović. Ova zanimljiva predstava govori o ljubavi i usamljenosti, a radnja je smeštena u starački dom u kome dešavanja teku kao i život, bez stajanja. U njoj je puno emocija, iskrenosti, nade da će sutra biti bolje. S porukom da nikad nije kasno da se vlastiti život uzme u svoje ruke i nastavi srećnije i zadovoljnije. Jer oko nas je uvek ljubav i lepota, samo je treba prepoznati.

Likovi u drami žele i imaju ljubav, nisu više sami, imaju jedni druge i imaju novi život. Predstava "Kako život" izvedena je u čast nagrađenih na nedavno završenom 24. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu, a po oceni festivalskog selektora bila je u rangu sa ostalim (vodećim teatrima u regionu) u takmičarskom programu, što govori o njenom kvalitetu i vrednostima koje ima. Ulaz na ovu predstavu je besplatan. Organizatori su Turistička organizacija Zlatibor i Narodno pozorište Užice.

Komentari(0)

sortiraj