Otkazan Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu

Međunarodni sajam građevinarstva koji je trebao da se održi na Beogradskom sajmu od 24. do 27. juna definitivno je otkazan

    foto: BEOGRADSKI SAJAM
    Podeli
Snovi o ovogodišnjem Međunarodnom sajmu građevinarstva, koji je pod sloganom „Snovi u osnovi“ prvobitno trebalo da se održi od 22. do 25. aprila, da bi u okolnostima pandemije virusa „kovid-19“ bio odložen za 24. - 27. jun, raspršeni su odlukom da se ova sajamska manifestacija i definitivno otkaže.

Ovakva odluka je doneta zbog nemogućnosti adekvatnog planiranja tako složenog i obimnog sajma u uslovima neizvesnog statusa „kovid-bolnice“ na Beogradskom sajmu i ostalih uvedenih mera i ograničenja sa neizvesnim trajanjem.

-Kao organizator najvećeg sajma iz oblasti građevinarstva u regionu potrudićemo se da, poboljšanjem kvaliteta sajma SEEBBE, ostanemo dobar i pouzdan partner kako bi svi zajedno dali adekvatan doprinos građevinskoj industriji i srpskoj privredi u celini. Izvinjavamo se zbog neugodnosti ili neispunjenih očekivanja i nadamo se da ćete nam se pridružiti sledeće godine na sajmu SEEBBE od 21. do 24. aprila 2021. godine - kažu iz Beogradskog sajma.

Komentari(0)

sortiraj