Opel Mokka - Logo novi pečat nemačkog modela

Kod novog nemačkog četvorotočkaša logo je sada centralno pozicioniran na zadnjem delu vozila, a Opelov font je modernizovan za bolji i lepši vizuelni pravac

    foto: OPEL
    Podeli




Automobil iz jednog kalupa, precizna, direktna i kvalitetna - to je nova Opel Mokka. Kreirana prema dizajnerskom pravcu koji je razvio Opel i sa idealnim proporcijama, lice nove generacije Mokke pokazuje izuzetno atraktivne karakteristike koje su istovremeno disciplinovane i personalizovane. Možete ih pronaći svuda, u svakom detalju, a posebno na natpisu Mokka.

Čitljiv i jasan

Potpuno je nov, sa posebno dizajniranim fontom koji na tehnički, graciozan i živopisan način formira reč „Mokka“. Ime i amblem sada su u središtu nove generacije vozila, a tako je i sa novom Mokkom, prvim Opelom koji samouvereno nosi svoje ime pozicionirano centralno na zadnjim vratima ispod legendarnog simbola munje. Čitljiv svima i bez nepotrebnih dodataka kao što su linije opreme ili skraćenice. Nova Opel Mokka nosi oznaku samo „Mokka“ ili „Mokka“ sa malim „e“ u slučaju električne verzije.


Mark Adams

-Logo oslikava apsolutnu preciznost nove Mokke. Moderno dizajniran logo postavljen je vodoravno, kako bi naglasio širinu vozila. Ovaj centralni položaj u skladu je sa Opelovim dizanerskim pravcem, gde su ključni vizuelni elementi smešteni duž vertikalne i horizontalne ose. Električni Mokka-e defineše novu eru za Opel marku. Oblik i funkcija savršeno su povezani, a to je jednostavno nemačka odlika - kaže Mark Adams, potpredsednik kompanije Opel dizajn.

Dostupna kupcima početkom 2021. godine

Nova generacija Opel Mokke ima potpuno novi dizajn i biće dostupna kupcima početkom 2021. godine. Predstojeća generacija ovog četvorotočkaša premijerno otkriva novi nacrt i izgled prednjeg i zadnjeg dela budućih Opelovih modela. U ovom dizajnu dve ose se seku sa Opelovom munjom u sredini. Logotip legendarne marke postaje centralna karakteristika sada više nego ikad.

Oštrija i jasnija hauba

Oštrija i jasnija brazda haube, koja se nastavlja ispod munje, određuje centralnu osu, a jedinstveni dizajn dnevnih svetala u obliku krila, koja će i ubuduće predstavljati Opelove modele, simbolizuju horizontalnu liniju. Izgled se ponavlja na zadnjem delu i prikazuje Opelov dizajn u najboljem obliku. Munja u sredini u kombinaciji sa centralno postavljenom natpisom imena modela povezuje horizontalnu osu zadnjih svetala u obliku krila, sa vertikalnom osom koja se proteže od krovne antene do nabora na braniku.

Komentari(0)

sortiraj