Opel Corsa GSi - Mala sportska zvezda

Čista preciznost za besprekorno uživanje u vožnji! Ono što je Insignia GSi već impresivno prikazala u svom segmentu, biće preneto u segment malih automobila sa novom Corsom GSi

    foto: Opel
    Podeli


Precizna sportska mašina postaje virtuoz u krivinama zahvaljujući sportskoj šasiji fino podešenoj na Nirburgringškoj stazi Nordšlife. Spoljašnji dizajn Corse GSi ne ostavlja prostor za sumnju. Reč je o istinskom sportisti koji je jednako impresivan i u svakodnevnoj vožnji.

Tradicija se nastavlja

-Nastavljamo dugu GSi tradiciju sa novom Corsom GSi. Već je postojala izrazito sportska varijanta prve verzije modela Corsa. Naš najnoviji atleta će postaviti nove standarde u svom segmentu sa svojom sportskom šasijom - rekao je Peter Kuspert, direktor Opela za prodaju i marketing.

Precizne linije

Sve od mota “Vrela, vrelija, Corsa GSi” trovratni mali automobil impresionira svojim preciznim linijama. Poseduje karakterističan dizajn sa velikim uvodnicima vazduha, skulpturalnom haubom, istaknutim zadnjim spojlerom i precizno modelovanim pragovima.

Spreda je vidljiva velika rešetka dizajnirana u stilu saća iz koje se ističe Opelova munja potpomognuta “krilima”.

Veliki hromirani elementi povezani u horizontalnu liniju pomoću crne spojnice koja se proteže duž čitave oplate, zajedno sa poprečnim klinom na poklopcu motora doprinose utisku sportskog zaljubljenika u asfalt.

Živahan stil prisutan je i sa zadnje strane ovog mališana. Istaknut spojler na ivici krova stvara dodatni pritisak na podlogu, a hromirana izduvna grana uokvirena ispupčenim zadnjim branikom.

Recaro sedišta

Sportski ugođaj prisutan je i u unutrašnjosti automobila. Vozač Corse GSi ima mogućnost sedenja na Recaro sedištima držeći u rukama sportski dizajniran volan. Brzine birate pomoću kožnog menjača, ubrzanje dostižete pritiskom na aluminijumsku pedalu, a svaki detalj je podređen potpunom vozačkom zadovoljstvu.

Izuzetna preciznost

Corsa GSi se takođe odlikuje izuzetnom preciznošću. Tu je već poznata sportska šasija sa OPC verzije, izuzetno responzivne kočnice sa crvenim kleštima, izvanredno upravljanje i kratak put kočenja upotpunjeno sa opcionim aluminijumskim felnama od 18 inča.

Putnicima Corse GSi stoji na raspolaganju i potpuna povezanost uz opcioni IntelliLink info-zabavni sistem koji je moguće povezati sa Apple iOS i Android telefonom.

Komentari(0)

sortiraj