Održan prvi veliki skup ljubitelja Renault vozila

Proteklog vikenda Šabac je bio domaćin prvog velikog skupa ljubitelja Renault Automobili Srbija, koji je protekao u više nego odličnom raspoloženju

Pod nazivom Skup Renault Automobili Srbija održana je prva manifestacija u Šapcu za sve ljubitelje ove francuske marke automobila.

Više od 100 ljudi okupilo se u nedelju u deset časova, a kraj ovog zanimljivog događaja završen je oko 16 sati. Punih šest časova zaljubljenici u Renault vozila, kao i članovi tima Renault Automobili Srbija družili su se i razmenjivali mišljenja kada su u pitanju njihovi ljubimci na četiri točka. Svi prisutni na ovoj automobilskoj manifestaciji su imali mogućnost da testiraju nove četvorotočkaše Renault vozila, i to novog Talisman-a, Koleos-a, Kadjar-a i Captur-a. Na skupu je bilo starih i novih četvorotočkaša, i to od Renault 4, pa sve do novog Koleosa.

Domaćin je bio Mihailo Vuković, vlasnik auto kuće “PSC Vuković”, ovlašćeni distributer i serviser Renault vozila, koji je uz prigodne poklone svim učesnicima, uz hranu i osveženje, dodelio i tri pehara namenjena vlasnicima najlepšeg automobila na skupu.

- Pored prilike za druženje i razmenu iskustva ovo je bila i promocija našeg zajedničkog brenda, a nema boljih promotera od svih dugogodišnjih vlasnika vozila marke Renault. Zajedno smo podelili radost, jer je francusko japanska alijansa RENAULT-NISSAN u prvih šest meseci ove godine prodala najviše automobila na svetu, a do kraja ove godine bi mogla da postane i najveći proizvođač četvorotočkaša na svetu – kaže za www.makinu.rs Nikola Marić, direktor porodaje PSC Vuković i dodaje:

-Posetioci i članovi ovog skupa imali su priliku da probaju i pogledaju naše najnovije modele, kao i da saznaju specijalne uslove finansiranja. Proglasili smo i tri najlepša automobila i dodelili nagrade, onima kojima su tog dana članovi Skupa Renault Automobili Srbija dali najviše glasova.

Prvo mesto osvojio je Srđan Stefanović sa modelom Megan 2, drugo mesto Branimir Ilić, sa Renault 4, dok je treće mesto i pehar dobio Marko Jadžić za Megan IV.

Domaćini su na kraju Skupa Renault Automobili Srbija poželeli učesnicima da se na istom mestu nađu i iduće godine u još većem broju.

Goran Ilić, organizator Skupa Renault Automobili Srbija, kaže za www.makina.rs da je cilj ove akcije bio da se članovi, kao i ljubitelji Renault marke upoznaju i razmenjuju iskustva.

-Naša zajednička akcija je uspela! Svi smo presrećni zbog ovako lepog skupa. Ljubitelji Renault-a došli su na ovu manifestaciju iz Beograda, Lazarevca, Šapca, Loznice, Obrenovca, Užica, Petrovca na Malvi, Velike Plane, Čelareva, Subotice… Nadamo se da će ovo postati tradicija i da ćemo se naredne godine ovako lepo organizovati i napraviti drugi Skup Renault Automobili Srbija. Ono što bih izdvojio je svakako da se zahvaljujemo vlasniku “PSC Vuković”, Mihajlu Vukoviću, što nam je ovako lepo organizovao druženje, razmenu mišljenja, kao i što smo imali prilike da testiramo nove Renault automobile - kaže Ilić.

Međutim, defile automobila sa Renault znakom koji je trebao da krene od salona automobila kroz centralne gradske ulice ovog grada sa starim i novim četvorotočkašima otkazan je zbog maratona koji je održan u isto vreme kada i ovaj skup.

Više slika možete videti na našoj Facebook stranici makina.rs

Tekst

Dragan Stanimirović

Komentari(0)

sortiraj