Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu od 14. do 30. decembra

Legendarni Novogodišnji vašar, deo već 59 godina duge svečarske tradicije Beogradskog sajma, počinje danas

    foto: Beogradski sajam
    Podeli
Posetioci svih uzrasta moći će da uživaju u nezaboravnoj atmosferi koja najavljuje predstojeće praznike, radost i opuštanje. Od 14. pa sve do 30. decembra, u hali 1 Beogradskog sajma, svakog radnog dana od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 sati, radiće čuveni Zabavni park, najveći zabavni park ovog tipa i aktivan u ovo doba godine na čitavom Balkanu.

Ringišpili, vrteške, igraonice, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina, mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge robe široke potrošnje, i to po prazničnim cenama, pa različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši, ozbiljna su inspiracija za sve koji bi da se zabave sami, ali i za čitave porodice. Brojna iznenađenja i jedinstvena čuda u ovoj vrsti zabave u stanju su da i one najodvažnije dovedu pred ozbiljna iskušenja.

Ulaz u Zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje. Inače, cene u parku nisu menjane već punih šest godina. Prednovogodišnji praznični ugođaj u krugu Beogradskog sajma upotpuniće i visokotehnološki zabavni park Starland, takođe najveći svoje vrste u regionu, smešten u halama 7, 8 i 9, a otvoren 365 dana u godini. Radnim danom od 12 do 22, a vikendom od 10 do 22 časa , ovo vrhunsko zabavište, namenjeno takođe svim uzrastima i afinitetima, nudi preko 300 aparata za igru i razonodu, širok spektar popularnih zabavnih sadržaja, od bilijara, pikada, stonog hokeja i fudbala, zona sa peskom, dvoraca sa toboganima ili karaoka, do VR mašina poslednje generacije, "rolling automobila", arkadnih igara, sudarača...

Ulaz i parking za posetioce ovog parka su besplatni, a korišćenje sadržaja se naplaćuje. Najzad, oni koji bi da pretprazničku atmosferu iskoriste u šopingu, moći će da se opuste u tržnom centru Sajam, bivšem Bazaru, u hali 11 Beogradskog sajma. Tekstil, kozmetika i drugi artikli, često najtraženiji i sa cenama najpristupačniji upravo u pretprazničko vreme, prilika su koja se ne propušta. Radno vreme TC Sajam je od 10 do 20 časova svakog dana, uključujući subotu i nedelju. U vreme Novogodišnjeg vašara, od 14. do 30. decembra, cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

Komentari(0)

sortiraj