Novo odmorište na Koridoru 10

JP Putevi Srbije završilo je radove na uređenju novog odmorišta na trasi Koridora 10

    foto: JP PUTEVI SRBIJE
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Novo odmorište za putnike i vozače, nazvanog „Krežbinac“, po zaseoku u blizini, nalazi se na deonici državnog puta I A reda broj 1 (E-75) od Paraćina do Pojata, u smeru od Beograda ka Nišu.

Pored velikog i prostranog prostora za parkiranje vozila, putnicima na Koridoru 10 su na ovom odmorištu na raspolaganju stolovi i stolice za sedenje, toaleti i kante za odlaganje đubreta. Novo odmorište je i osvetljeno što je velika pogodnost za putnike u tranzitu kroz Srbiju.

Komentari(0)

sortiraj