Vikend dešavanja u Ledenoj šumi

Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku

    foto: Ledena šuma
    PodeliNajmlađe posetioce Ledene šume danas od 11 časova očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonica koji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu. Večernji program biće upotpunjen i nastupom pozorišne trupe Alice in Wonder Bandi njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla "DA I RE, TELO KAO INSTRUMENT“ koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike.

Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18.30 sati. U subotu, 12. januara, domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11 do 12.30 časova, a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D.J. hitove. Porodični dan, nedelja, 13. januar, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatora od 11, od 17 časova u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Verovali ili ne jelke se pobunile“.

Komentari(0)

sortiraj