Vikend dešavanja u Ledenoj šumi

Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku

    foto: Ledena šuma
    Podeli


Najmlađe posetioce Ledene šume danas od 11 časova očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonica koji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu. Večernji program biće upotpunjen i nastupom pozorišne trupe Alice in Wonder Bandi njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla "DA I RE, TELO KAO INSTRUMENT“ koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike.

Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18.30 sati. U subotu, 12. januara, domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11 do 12.30 časova, a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D.J. hitove. Porodični dan, nedelja, 13. januar, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatora od 11, od 17 časova u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Verovali ili ne jelke se pobunile“.

Komentari(0)

sortiraj