Novi član Fiat Professional porodice

Kompanija FCA Srbija u Beogradu je predstavila novi Fiat 500L sa N1 homologacijomNovo dostavno vozilo iz Fiata, koje će se proizvoditi u Kragujevcu, registruje se za četiri putnika. Kada se odbije PDV, pravna lica ga mogu kupiti za odličnih 9.950 evra! Ovaj dobro poznati model u Srbiji dugačak je 4,42 metara, u visinu se proteže na 1,65, širok je 1,78, a međuosovinsko rastojanje je 2,61 metar.

Nosivost kod novog člana Fiat Professional porodice 500L Van iznosi 580 kilograma. Kada se zadnja klupa obori, ovaj „vorkerski“ četvorotočkaš u tovarnom prostoru ima 1.500 litara.

Model iz Kragujevca se može pohvaliti i odličnom paletom agregata. Ispod haube se nalaze tri motora, i to dva dizelaša i jedan benzinac. Prvi dizel agregat je 1.3 Mulitjet sa 95 konjskih snaga, a drugi 1.6 Multijet sa 120 KS. Benzinac je 1.4 MPI od 95 KS. Pored ovog modela, nadležni iz FCA Srbija predstavili su i svoj dostavni program - modele Ducato, Doblo i Fiorino.

Igor Ševo, komercijalni direktor FCA Srbija, iako zadovoljan prodajom svih vozila iz ove grupacije, najavio je za narednu 2018. godinu, „totalnu ofanzivu“ kada je u pitanju prodaja Fiat vozila u Srbiji.

Komentari(0)

sortiraj