Nove projekcije u okviru Galerija Open Air Cinema

„Mulen ruž“ i „Igraj svoju igru 2“ na repertoaru ovog petka i subote! Radi potpunog ugođaja, zvuk se emituje putem aplikacije Listen Everywhere, a na licu mesta su obezbeđene slušalice za sve gledaoce

    foto: Galerija Belgrade
    Podeli
Nakon što je protekle subote u prisustvu takmičara Survivora svečano otvoren Open Air Cinema i emitovan prvi deo filmskog serijala „Igraj svoju igru“, ljubitelje bioskopa na otvorenom ovog petka i subote očekuju nove projekcije. U petak, 24. juna, na platnu postavljenom kod ulaza 4 u Galeriju biće prikazano ostvarenje režisera Baza Lurmana – film „Mulen ruž“, dok će u subotu, 25. juna, posetioci Open Air Cinema moći da pogledaju film „Igraj svoju igru 2 (Ocean’s Twelve)“. Početak projekcija zakazan je za 21:30 sati.

Radi potpunog ugođaja, zvuk se emituje putem aplikacije „Listen Everywhere“, a na licu mesta su obezbeđene slušalice za sve gledaoce. Ponesite kokice sa sobom, smestite se udobno u lazy bagovima i ležaljkama koje vas čekaju ispred Galerije i uživajte u čarobnim filmskim večerima na Sava Promenadi. Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će se filmovi u okviru Open Air Cinema prikazivati petkom i subotom od 21:30 sati. Ulaz za sve posetioce je slobodan.

Komentari(0)

sortiraj