Nova Kona N se pridružuje porodici Hyundai N modela

Hyundai Motor je potvrdio da će sledeći član njegove N game biti potpuno novi model Hyundai Kona N. Osmostepeni N DCT i 2.0 turbo motor garantuju visoke performanse

    foto: HYUNDAI
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Model će biti prvi SUV visokih performansi u Hyundai gami. Kako je osnovni model Kona veoma popularan u celom svetu, velika su očekivanja od verzije modela Kona visokih performansi.

Andreas-Christoph Hofmann

-Uzbuđeni smo što ćemo proširiti recept za uspeh koji smo razvili sa modelom i30 N, a nedavno i sa modelom i20 N, na jedan od naših najpopularnijih SUV modela na tržištu. Model Kona u porodicu N dovešće naš brend visokih performansi na još viši nivo - rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe.

Potpuno nova Kona N biće dostupna sa osmostepenim menjačem, poznatim kao N DCT. U kombinaciji sa 2.0 turbo motorom, sigurno će pružiti snažno i okretno iskustvo vožnje. Kao i kod ostalih N modela, potpuno nova Kona N biće opremljena raznovrsnim voznim karakteristikama visokih performansi kao što su Launch Control sa posebnim iskustvom zvuka.

Till Wartenberg

-Potpuno novi Kona N je prvi „vrući terenac“ marke N. Kao "hot SUV" moći će da ponudi veću svestranost i užitak u vožnji, kao svako N vozilo. Ljubitelji N linije će uživati u vožnji ovog automobila bilo gde na putu i van njega - rekao je Till Wartenberg, potpredsednik i šef odeljenja za upravljanje brendovima N i moto sport u Hyundai Motor Company.

Hyundai-ev brend visokih performansi N, koji je sa modelom i30 N ušao u polje visokih performansi, planira da proširi svoju gamu u 2021. godini raznovrsnijim segmentima u ponudi, poput i20 N i predstojećeg modela Kona N. Oznaka N garantuje vozila za zabavu koja odgovaraju vozačima koji žele užitak u vožnji.

Komentari(0)

sortiraj