Nissan LF - Dan za veliku uštedu

Nova šansa za kupovinu Nissana po cenama nižim i do 5.000 evra, a slična prilika će se ukazati tek za 14 meseci, 13. septembra 2019. godine

    foto: Nissan
    Podeli




Svi koji su imali nameru, a iz bilo kog razloga nisu uspeli da iskoriste specijalnu ponudu ovlašćenog dilera Nissana, beogradskog LF Auto Centra, da u aprilu, tokom prvog ovogodišnjeg petka s datumom 13 nabave novi automobil po osetno nižim cenama od zvaničnih, imaju novu šansu - opet petak, ali 13. jula. Danas je ujedno i poslednji petak s datumom 13 u 2018. godini, pa se ovakva šansa obično ne propušta ko kupuje nov automobil.

Kao i ranije, danas će moći da se kupe gotovo svi modeli koje Nissan nudi na ovdašnjem tržištu, ali uz prilične uštede, recimo, za pojedine modele i do 5.000 evra u odnosu na regularan cenovnik. Većina modela spremna je za isporuku odmah, a da bi se kupovina maksimalno olakšala, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja sa niskim kamatnim stopama i minimalnim pratećim administrativnim troškovima.

Kako je uobičajeno da vlasnici novih automobila odmah i kasko osiguraju svoje vozilo, u saradnji s osiguravajućim kućama, obezbeđen je i veliki popust za ovu vrstu bezbrižnosti.

Oni koji kupuju novi Nissan ili već imaju automobil te marke, dodatnu opremu za njega ili novi deo, danas će moći da nabave po cenama koje su za petinu manje od redovnih, a i servisiranje vozila će biti znatno jeftinije. Dovoljno je da danas zakažete servis i već time se ostvaruje pravo na nižu cenu servisiranja. Kako navode iz Nissan LF, nova slična prilika će se ukazati tek za 14 meseci, 13. septembra 2019. godine.

Komentari(0)

sortiraj