Nevreme odložilo Belgrade Beer Fest za jedan dan

Umesto danas otvaranje najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi Belgrade Beer Fest pomeren je jedan dan kasnije - četvrtak, 15. avgust

    foto: TOB
    Podeli


Zbog najavljenog nevremena koje će pogoditi Beograd i druge delove zemlje, Belgrade Beer Fest će biti odložen za jedan dan, tako da će festival početi u četvrtak, a trajaće do ponedeljka umesto do nedelje.

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će u sredu 14. avgusta biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom i velikom količinom padavina, a producent „Beogradskog bir festa“ odlučio je da početak festivala pomeri na četvrtak 15. avgust. Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

-Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku - rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Komentari(0)

sortiraj