Nečiji život je danas u tvojim rukama - Budi hrabar, daj krv

Institut za transfuziju krvi Srbije, koji se nalazi u Ulici Svetog Save 39, poziva sugrađane da daju krv i naredne nedelje, i to radnim danima od 7 do 19 i subotom od 8 do 15 časova

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Poziv dobrovoljnim davaocima krvi! Brojne akcije će biti organizovane i na terenu. U ponedeljak, 11. decembra, od 9 do 13 časova krv se može dati u Centru za kulturu u Sopotu, a od 10 do 14 sati na Učiteljskom fakultetu na Starom gradu. U utorak, 12. decembra, od 10 do 14 časova tranfsuziološki autobus će se nalaziti ispred Starog Merkatora, a od 11 do 15 časova akciji se pridružuju i zaposleni u „Komtrejdu”.

Pozivaju se punoletni građani da u sredu, 13. decembra, daju krv u transfuziološkom autobusu, koji će se nalaziti od 10 do 14 sati ispred Opštine Zvezdara, dok se u četvrtak, 14. decembra, od 9 do 14 časova akciji pridružuje i Dom kulture Barajevo. U petak, 15. decembra, svoju humanost moći će da pokažu studenti, jer će ekipa Instituta biti u Studentskom domu „4. april” na Voždovcu od 11 do 15 časova, a transfuziološki autobus u istom vremenskom periodu biće ispred Doma zdravlja u Požeškoj na Čukarici.

Građanima će biti omogućeno da daju krv i tokom vikenda, 16. i 17. decembra, i to u subotu od 9 do 13 časova u „Point centru” u Kaluđerici i u nedelju od 13 do 17 sati ispred „Ada mola” na Čukarici.
-Nečiji život je danas u tvojim rukama. Budi hrabar, daj krv - navedeno je u pozivu Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Komentari(0)

sortiraj