Navak - Adrenalinski praznik za članove FB grupe Renault Automobili Srbija

U saradnji sa Renault Nissan Srbija, održan je drugi godišnji skup FB grupe Renault Automobili Srbija, koja broji više od 4.500 članova, na Navak stazi u Subotištu

    foto: Renault Nissan Srbija
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Kada se spoje Renault Nissan Srbija i FB grupa Renault Automobili Srbija u Subotištu dobija se automobilski spektakl! Naime, na Navak stazi u utorak je bio adrenalinski praznik za sve članove koji su se našli iza volana novih Renault vozila. Na jedinstvenoj trenažnoj pisti u Srbiji, ljubitelji ove francuske marke automobila uživali su u četvoročasovnom programu, u perfektnoj organizaciji nadležnih iz Renault Nissan Srbija, koja je inače, pored mnogobrojnih iznenađenja, prisutnima predstavio najnoviju paletu svojih odličnih četvorotočkaša.

Noviteti na dlanu

Pre ovog automobilskog događaja, na početku okupljene je pozdravio Milan Belin, direktor Renault Nissan Srbija. Članovi tima FB grupe Renault Automobili Srbija, pored predavanja i vožnje na stazi i van nje, družili su se i razmenjivali mišljenja kada su u pitanju njihovi ljubimci na četiri točka i delili utiske predstavljenih noviteta iz Renault Grupe. Instruktori na Navak stazi okupljenima su predstavili novitete francuskog proizvođača automobila, njihove sisteme bezbednosti, agregate, kako treba upravljati automobilom na stazi, i drugim savetima kako bi što spretniji bili u saobraćaju.

Tri radionice za 84 učesnika

Na ovom skupu bilo je 84 učesnika, a nadležni iz Renault Nissan Srbija ovaj skup su organizovali u tri radionice - Renault gama i tehnologije, Postprodajna radionica + Motrio i Test vožnje. Učesnici su bili podeljeni u tri grupe. Na ovoj jedinstvenoj manifestaciji, svi prisutni su imali priliku da testiraju nove četvorotočkaše Renault vozila, i to model Scenic Initiale Paris Energy TCE 160, Talisman Initiale Paris Energy dCi 160 EDC Stop&Start, Koleos Initiale Paris Energy dCi 175 CVT 4x4, Grand Scenic Bose Energy dCi 160 EDC, Kadjar Bose Edition Energy 1.5 dCi EDC 110, Kadjar S-edition Energy 1.6 dCi X tronic, Grandcoupe Intens Energy dCi 110, Captur, kao i Clio.

Međutim, kao šlag na torti, troje učesnika koji su bili najbolji u aktivaciji imali su mogućnost da voze Megane GT dCi 165 EDC. Papučicu gasa ovog rasnog četvorotočkaša stiskali su Vojislav Ilić, Aleksandar Nedeljković i Ljuban Avramović.

Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija

-Zadovoljstvo nam je da smo ove godine podržali druženje FB grupe Renault Automobili Srbija koja sada broji više od 4000 članova i tim povodom im organizovali jedan zabavan dan na Navak stazi. Tom prilikom smo im omogućili da testiraju kompletnu Renault gamu automobila, kroz interesantne radionice im ispričali puno zanimljivosti o Renault brendu i tehnologijama, a takođe im dali puno korisnih informacija o Renault servisnim uslugama i Motrio brendu. Passion for Life je ideja kojom se Renault vodi, a pravo zadovoljstvo je bilo družiti se i razmenjivati iskustva sa onima koji dele našu strast prema Renault automobilima - kaže Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija, za makina.rs.

Goran Ilić, FB grupa Renault Automobili Srbija

Goran Ilić, jedan od osnivača FB grupe Renault Automobili Srbija, kaže za makina.rs, da su članovi ove grupe dobili više nego što su očekivali od Renault Nissan Srbija.

-Ovom prilikom se zahvaljujem na divnom druženju u svoje ime, kao i članova naše grupe koja broji više od 4.500 ljudi. Isprobali smo i upoznali se sa novim Renault vozilima, njihovim naprednim sistemima bezbednosti i asistencije na otvorenom putu, novim agregatima, potrošnji, cenama… Vožnja novih Renault vozila bila je neprikosnovena, kao druge dve radionice, gde smo mogli da čujemo i vidimo sa čime naša omiljena marka Renault raspolaže u svetu - kaže Ilić u jednom dahu i dodaje:

-Provozali smo na stazi sve ponuđene modele sa snažnim motorima i besprekornim izgledom. Svi prisutni članovi koji su bili na Navaku su oduševljeni. Doživeli smo nesvakidašnje iskustvo vožnje sa Renault vozilima. Još jednom veliko hvala, kao i na razumevanju za obostranu saradnju nadležnim u Renault Nissan Srbija što su nam organizovali naš drugi skup i doživimo sa voljenom markom automobila ovakvo iskustvo u vožnji - rekao je Ilić za makina.rs.

Dragan Stanimirović

Komentari(0)

sortiraj