Najveće kik-boks takmičenje uživo iz Temišvara

Pravi praznik ljubitelja kik-boksa odigraće se danas od 19 časova u Temišvaru, a svi koji žele mogu da gledaju borbe u prenosu uživo na kanalu FightBox

    foto: Promo
    Podeli
Koloseum turnir se vraća na kanal FightBox HD sa desetim takmičenjem u svojoj istoriji. U glavnoj borbi, jedna od najvećih rumunskih zvezda, Kristijana „Mongolka” Stanku ponovo ulazi u ring Colosseum turnira da se bori za titulu svetske šampionke WAKO Pro u kategoriji do 65 kilograma protiv Italijanke Kristine Karuzo. Stanku je osvojila sve borbe u okviru Koloseum turnira i već je navikla na osvajanje pobedničkog pojasa, uključujući Prvenstvo Koloseum turnira u kategoriji do 65 kilograma ranije ove godine. Karuzo je pre samo tri meseca osvojila Svetsko prvenstvo DSF u Poljskoj. Sada će se ove dve šampionke boriti za svetsku titulu WAKO Pro.

U drugoj glavnoj borbi večeri se sastaju povratnik Dževad Poturak, koji je izgubio od drugog povratnika, Danijela Gite, na prethodnom Koloseum turniru. Gita dolazi u svojstvu specijalnog gosta, kao i legenda kik-boksa Ernesto Hust. Koloseum turnir je nova popularna kik-boks i MMA organizacija u Rumuniji i okuplja najbolje domaće borce i vrhunske međunarodne talente u prvoklasnim borbama, a kanal FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Komentari(0)

sortiraj