Najbolji krosover - Četvrtu godinu zaredom Panda Cross osvaja vrednu titulu

Četvrtu godinu zaredom, Panda Cross osvaja titulu „Najbolji krosover“ u izboru časopisa „4x4“ iz Ujedinjenog Kraljevstva

    foto: FCA
    Podeli
Luka Napolitano

-Sa velikim zadovoljstvom prihvatamo ovu nagradu, koja kruniše godinu za Pandu koja će se pamtiti. Pored proslave njenog 40. rođendana, u 2020. godini se zaista desilo puno toga. Predstavili smo Panda Hybrid, potpuno osvežili gamu i postigli najbolji tržišni udeo u istoriji - rekao je Luka Napolitano, direktor brendova Fiat, Lancia i Abarth za EMEA region.

Pohvale od žirija za terensku vožnju

Četvrtu godinu zaredom, Panda Cross je proglašena za „Najbolji krosover 2020.“ od strane britanskog časopisa „4x4“ na godišnjim 4x4 nagradama, izborivši se sa ozbiljnom konkurencijom u uvek rastućem sektoru. Žiri je pohvalio njegove mogućnosti terenske vožnje, zabavu pri vožnji i motore.

-Panda Cross nastavlja da osvaja naše "4x4" nagrade. Konkurencija je žestoka, ali ništa ne može da parira klasiku brenda Fiat u pogledu terenskih mogućnosti, performansi na putu, ili upečatljivom izgledu. Ljudi koji žive na planinama ili koji imaju hladne zime kupuju ovakva vozila jer je terenska vožnja deo njihovog načina života. Možda je mala, ali Panda ima odličnu trakciju i neverovatne mogućnosti manevrisanja. Panda Cross je idealan gradski automobil koji je spreman da se pretvori u heroja za puteve po zemlji za tren oka - rekao je Alan Kid, urednik "4x4".

Jedini specijalizovani časopis za 4x4 automobile

Časopis „4x4“ je jedini specijalizovani časopis za 4x4 automobile i pik-apove u UK i njegova "4x4" godišnja nagrada je referentna tačka u sektoru već više od 25 godina. Tim specijalista za 4x4 vozila ocenjivao je široku ponudu vozila koja čine ovu klasu, analizirajući sve od komfora i kvaliteta do terenskih performansi i troškova kupovine i vlasništva.

Ova impresivna pobeda dodaje se na dugu listu postignuća modela Fiat Panda, uključujući to što je bio prvi automobil u segmentu koji je osvojio nagradu „Automobil godine“ 2004. godine, prvi gradski automobil koji se popeo na nadmorsku visinu od 5.200 metara i koji je stigao do kampa u podnožju Everesta, i prvi gradski automobil sa 4WD tehnologijom.

Komentari(0)

sortiraj