Grafima, međunarodni sajam od 21. do 24. septembra

Pod sloganom "Više boje", posetiocima se ove godine, u Hali 4 Beogradskog sajma, predstavlja više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja

    foto: Beogradski sajam
    Podeli
Grafima, međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, najreprezentativnija regionalna sajamska manifestacija namenjena promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, ove godine se održava od 21. do 24. septembra u Hali 4 Beogradskog sajma.

Pod sloganom "Više boje", posetiocima se ove godine, u Hali 4 Beogradskog sajma, predstavlja više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti, polovnih grafičkih mašina, kontrolnih i mernih uređaja i opreme, mašina i opreme za reciklažu otpadnih materijala, sirovina i repromaterijala, ali i finalnih proizvoda grafičke, kreativne i papirne industrije.

Domaćin Grafime 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira sa preko 50.000 klijenata u 25 zemalja širom sveta. U isto vreme i na istom mestu održava se i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - Biro-Expo, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija...)

Nova zvezda na domaćem sajamskom nebu, 1. Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM, obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani. Cilj nove manifestacije, koja treba da okupi proizvođače ambalaže i pakovanja od drveta, stakla, plastike, papira, kartona, proizvođače etiketa, jeste predstavljanje i promocija novih proizvoda, upoznavanje sa inovacijama i novim trendovima iz ovih oblasti, uspostavljanje novih kontakata i obnavljanje već postojećih, edukacija kroz prateći program.

Radno vreme Grafime je 21 - 23. septembra od 10 do 18 časova, 24. septembra od 10 do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 300 (za učenike i studente 200), a parking je 150 dinara po satu.

Komentari(0)

sortiraj