Mitsubishi stao uz Crvenu zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je novo pojačanje. Svetski poznati proizvođač automobila, kompanija Mitsubishi postala je novi Zvezdin partner

U novoj sezoni, KK Crvena zvezda mts ima novi tim koji je vrednim i marljivim radom menadžmenta kluba sastavljen za najviše domete i u cilju ispunjenja zacrtanih ciljeva. U nameri da treneru Dušanu Alimpijeviću i njegovim izabranicima posao na terenu bude olakšan, Zvezdin tim oko terena postaje jači iz dana u dan.

Kako navode u ovom automobilskom gigantu, u skladu sa tim menadžment kluba doveo je novo pojačanje - svetski poznatog proizvođača automobila kompaniju Mitsubishi. Namera Crvene zvezde mts je jasna i timski rad predstavlja apsolutni prioritet u njegovom funkcionisanju. S toga pored kompanije Peugeot stiže i novo pojačanje iz istog sistema kompanija Mitsubishi. Pored pravnog lica Euroimpex autogroup koji je uvoznik automobila Peugeot za Srbiju i Crnu Goru, novi partner kluba postao je i Inoto motors koji predstavlja uvoznika automobila Mitsubishi na teritoriji Srbije i Crne Gore. Namera menadžmenta grupe je da dodatno promoviše brend Mitsubishi i prepoznao je šampiona Srbije i prvaka ABA lige kao adekvantan put ka ostvarenju svojih namera.

KK Crvena zvezda mts je brend koji spaja i koji ima za cilj da iskoristi pun potencijal najpopularnijeg kluba u regionu. Kao jedini predstavnik ABA lige u Evroligi, kao suvereni šampion Srbije i višestruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, Zvezdina obaveza je da u najboljem svetlu predstavlja državu i region, navode u Crvenoj zvezdi. KK Crvena zvezda mts se ovim putem zahvaljuje kompaniji Mitsubishi što je prepoznala ogromne napore koje menadžment kluba ulaže da bi Zvezda bila na mestu koje sa svojom istorijom i bogatom armijom navijača aposlutno zaslužuje.

Komentari(0)

sortiraj