MINI - Vožnja bez brige

I u 2018. godini MINI Srbija nastavlja sa uslugom Service Inclusive (MSI) za sve buduće vozače novih MINI automobila

Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine ili do pređenih 60.000 kilometara. To znači da će u ovom period kupci novih MINI vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su besplatne usluge - zamena motornog ulja I filtera ulja, zamena filtera vazduha, zamena filtera goriva, zamena mikro filtera, zamena svećica, zamena kočne tečnosti, detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Usporava smanjenje vrednosti vozila

Kako najavljuju iz Delta Motorsa, paket Service Inclusive značajno usporava smanjenje vrednosti vozila. Automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. MINI Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i budućim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge. MINI Service Inclusive odnosi se na sve MINI modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po MINI standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Četiri godine ili 60.000 pređenih kilometara

Pravo na korišćenje MINI Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja (pređenih 60.000 kilometara ili 4 godine). Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni.

Komentari(0)

sortiraj