Maserati osvojio srca mnogih posetioca na ovogodišnjem Salonu automobila

Delta Automoto po prvi put se predstavio beogradskoj sajamskoj publici sa tri ekskluzivna modela, među kojima je i jedna premijera

    foto: DELTA MOTORS
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Potpuno novi Maserati Gran Turismo donosi novine po pitanju tehnologije i dizajna, tako da u potpunosti zadovoljava očekivanja Maserati kupaca. Dostupan je u dve benzinske verzije sa V6 Nettuno motorom koji u verziji Modena isporucuje 490 KS, a u verziji Trofeo 550 KS. U narednim mesecima očekuje se i potpuno električna verzija koja će nositi oznaku Folgore, koja će imati 761 KS. Sve verzije Maserati Gran Turisma imaju pogon na sva četiri točka.

Maserati MC20 pokreće V6 Nettuno motor koji razvija 630 KS, a od 0 do 100km/h ubrzava za 2,9 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 325km/h. Njegova masa je svega 1500 kilograma, čime se obezbeđuje optimalan odnos snage i mase kojim se postižu sjajne performanse. Kompletna proizvodnja ovog modela bazirana je u italijanskoj Modeni, gde se ukršta bogato istorisjko nasleđe i vrhunski inženjering. Ovi ekskluzivni Maserati automobili, kao i Nattuno motor, sklapaju se ručno i prolaze rigoroznu kontrolu kvaliteta.

Maserati Grecale je model od kojeg se najvise očekuje na domaćem tržistu. Dolazi nam u tri verzije - GT, Modena i Trofeo. GT i Modenu pokreće dvolitarski Mild Hybrid motor sa 300 odnosno 330 KS, dok model Trofeo pokreće trolitarski V6 Nettuno motor, koji isporučuje 530 KS, čime ovaj moćni SUV od 0 do 100km/h ubrzava za 3,8 sekundi. Svi Maserati automobili mogu se individualno konfigurisati kroz Maseratijev program za konfigurisanje Fuoriserie. Cene Maserati modela na našem tržištu kreću se u opsegu od 79.621 i idu preko 300.000 evra za model Maserati MC20.

Maserati modeli

Maserati Gran Turismo - Premijera

Maserati MC20 - Novitet

Maserati Grecale - Novitet

Komentari(0)

sortiraj