Marko Luis napisao pesmu za sve Zvezdaše - Ti to umeš, ti to možeš

Jedan od naših mladih kantautora, Marko Luis, osmislio je taktove nove zvezdaške pesme koji će od sada pratiti pobedničke ritmove KK Crvene zvezde na košarkaškom terenu

    foto: PROMO
    Podeli
U saradnji sa adidasom i košarkašima Crvene zvezde izveo je melodiju koja je već postala deo ambijenta na utakmicama crveno-belih u Evroligi i regionalnom takmičenju. Glavni junaci spota pesme koja počinje rečima “Ti to umeš, ti to možeš” su prvotimci i podmladak Crvene zvezde. Kapiten Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Marko Gušić uz pomoć svojih naslednika i po taktovima Luisa pronašli su se u novoj ulozi.


U spot su doneli energiju koja je publici do sada bila poznata samo sa terena, a kada počne muzika poželećete i vi da zaigrate ili uzmete košarkašku loptu u ruke. Prvotimci Crvene zvezde su u spotu obučeni u adidas dresove za sezonu 2021/2022 koji su pobrali brojne simpatije Zvezdaša. Retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas, a to najbolje oslikava “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije. Detalji koji prave razliku.

Spot podiže na noge i budi pravu emociju, odiše sjajnim ritmom i Zvezdaštvom. To je snažna energija koja nosi i vodi, u pobede, u uspehe koji su proizvod predanog rada i uloženog truda. Crvena zvezda i adidas su savršen spoj. Oni zajedno umeju i zajedno mogu.

Komentari(0)

sortiraj