Lepa vest - JDP predstave na internetu

Jugoslovensko dramsko pozorište od večeras na Youtube kanalu i sajtu jdp.rs emitovaće snimke predstava. Prva je zakazana za 21 čas - Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm

    foto: JDP
    Podeli
-Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće. Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava - navode iz Jugoslovneskog dramskog pozorišta i dodaju:

-Prva predstava koju ćemo prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21 čas. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21 sat. Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka 2. aprila. Takođe u 21 čas, emitovaćemo predstavu Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača, dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak, a reprize u petak, subotu i nedelju). Budite sa nama i pOsetite JDP youtube kanal, naš sajt i društvene mreže. Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici, kažu iz JDP-a.

Komentari(0)

sortiraj