Land Rover i Jaguar - Prave automobilske poslastice u Beogradu

Na 54. međunarodnom salonu automobila kompanija British Motors izlaže kompletnu gamu Land Roverovih i tri modela Jaguarovih automobila, od kojih neki imaju evropsku a neki srpsku premijeru

    foto: Land Rover
    Podeli
Posetioca tradicionalne prolećne izložbe u Beogradu na velikom štandu British Motorsa u hali 1 najzanimljivija bi trebalo da bude evropska premijera nove generacije modela Range Rover Evoque. Budući da se Land Rover i Jaguar ove godine nisu pojavili na tradicionalnom salonu u Ženevi, ovo je prva velika sajamska manifestacija na kojoj debituje tehnički unapređeno vozilo koje u širom sveta uživa veliku popularnost.

Range Rover Evoque - visok komfor

Aktuelni Evoque se, na primer, oprema novom arhitekturom donjeg postroja sa unapređenom tehnologijom Terrain Response 2 koja po svim podlogama pruža optimalno ponašanje u vožnji, vozaču omogućava lako i jednostavno rukovanje, a putnicima nudi visok komfor.

Među tehničkim poslasticama nove generacije modela Range Rover Evoque su i tehnološki pristupačan, prvi sistem pogleda na podlogu i prvi segmentni retrovizor. Oba dostignuća vozaču revolucionarno unapređuju vidljivost i ispred i iza vozila.

Stiže i Jaguar I-PACE

Uz novi Evoque, British Motors izlaže i ostale poznate Land Roverove modele - Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport i Range Rover Velar. Na istom štandu će prvi put pred publikom u Srbiji biti prikazan Jaguar I-PACE, koji je nedavno proglašen Automobilom godine u Evroipi za 2019. I-PACE je već osvojio čak šezdesetak nagrada širom sveta.

Prvo Jaguarovo električno vozilo je takođe i prvi Jaguar koji je poneo laskavu titulu evropskog automobila godine. Jaguar uverava da je to tehnološki najnaprednije električno vozilo, koje podiže tehničku i tehnološku lestvicu u automobilskom svetu. Konstruisan je tako da u potpunosti iskoristi električni pogon i aluminijumsku arhitekturu voznog postroja, nudeći performanse sportskog automobila i praktičnost SUV-a.

Povoljno finansiranje

Uz I-PACE, British Motors u Beogradu predstavlja i modele Jaguar F-PACE i E-PACE. Potencijalnim kupcima, i pravnim i privatnim licima, tokom deset sajamskih dana biće ponuđene brojne mogućnosti povoljnog finansiranja, uključujući i specijalne ponude „full fleet“ paketa. Neki od modela koji će biti izloženi u Beogradu i pre ove sajamske manifestacije već se mogu kupiti po specijalnim, osetno sniženim cenama.

Komentari(0)

sortiraj