Kompanija LG osvojila 190 nagrada na prvom digitalnom CES sajmu

Kompanija LG Electronics je osvojila rekordan broj nagrada na ovogodišnjem digitalnom CES-u, i to više od 190 priznanja u kategorijama kućnih aparata, kućne zabave, IT i mobilnih telefona

    foto: LG
    Podeli
LG OLED TV nagrađen je Engadget’s Best of CES nagradom (zvaničnom nagradom CES programa) u kategoriji televizora i to sedmu godinu zaredom. Ove godine, LG C1 serija OLED televizora izdvojila se u odnosu na hiljade predstavljenih televizora. Nakon prikazivanja na CES 2021, pametni telefon LG Rollable osvojio je Engadget’s Best of CES nagradu u kategoriji najbolji telefon/mobilni uređaj.

Renomirani LG OLED televizori odneli su najviše nagrade i počasti, nastavljajući dominaciju na CES događajima. Među novim LG modelima televizora, visoko kotiran među stručnjacima, nalazi se i OLED evo serija LG G1, sledeći korak u evoluciji OLED tehnologije koji je već odlikovan priznanjima poznatih časopisa The Verge, Rolling Stone i Gear Patrol. Novi OLED TV LG A serije nagrađen je nagradom Digital Trends kao Top Tech of CES 2021: Best in Show, dobivši epitete “pragmatičnog proizvoda“ zahvaljujući kombinaciji kvaliteta i atraktivne cene.

InstaView™ Door-in-Door® frižideri poneli su najvišu nagradu u kategoriji kućnih aparata, dobivši priznanja od Tom’ Guide, WIRED, Newsweek i PCMag. LG WashTower™, elegantno rešenje za pranje veša koje zauzima polovinu prostora dok se „hvata u koštac“ sa velikom količinom veša, prepoznata je od strane vodećih lifestyle časopisa poput House Beautiful i Best Products.

Od zvaničnih nagrada koje dodeljuje Asocijacija Potrošačkih Tehnologija (CTA®), kompanija LG je osvojila 24 CES nagrade za inovaciju, uključujući nagradu „Najbolji u Inovaciji“ koja je dodeljena LG C1 OLED televizoru i LG InstaView ThinQ frižideru koji ima funkciju glasovnog prepoznavanja. Priznanja koja je kompanija LG osvojila, dodeljivao je stručni žiri sačinjen od ljudi iz velikih medijskih kuća poput USA Today/Reviewed, CNET, CNN, The Wall Street Journal, The Verge, Women’s Health, Business Insider i drugih.

Komentari(0)

sortiraj