Kompanija LG dobila 28 CES 2023 priznanja

LG Oled osvojio tri nagrade za najbolju inovaciju jedanaestu godinu za redom

    foto: LG
    Podeli
Kompaniji LG Electronics, prepoznatoj po izvanrednim tehnologijama i dizajnu svojih uređaja, biće uručeno blizu trideset CES 2023 nagrada za inovacije, uključujući i tri prestižne nagrade za LG OLED u domenu perifernih kompjuterskih komponenti gejminga i video displeja.

Nagrade svake godine dodeljuje Consumer Technology Association (CTA) – organizacija koja stoji iza CES-a, najvećeg svetskog sajma potrošačke elektronike. U sklopu CES Innovation Award programa, nagrađuju se inovativni proizvodi i usluge potrošačke elektronike u brojnim kategorijama uređaja i tehnologija.

Od dvadeset osam nagrada koje će na sajmu CES 2023 biti uručeno kompaniji LG, 10 pripada kategoriji LG OLED televizora, što znači da će ovi uređaji sa samosvetlećim pikselima pokupiti priznanja jedanaestu godinu za redom. Poznat po tome što nudi širok spektar iskustava za svoje korisnike zahvaljujući inovativnim formama oblika, LG OLED televizor je širom sveta cenjen zbog izuzetnog kvaliteta slike, živopisnih i preciznih boja, najdublje nijanse crne i beskrajnog kontrasta.

LG SIGNATURE OLED 8K televizor od 88 inča prepoznat je u tri kategorije, dok su impresivni ultra-veliki OLED od 97 inča i revolucionarni LG OLED Flex, televizor sa prvim savitljivim OLED ekranom na svetu od 42 inča, dvostruko nagrađeni. Kada je o kućnim aparatima reč, kompanija LG je CES 2023 nagradu za inovaciju dobila za LG PuriCare Aero Furniture, novi koncept u prečišćavanju vazduha. Takođe, nagrada stiže i za premium LG CordZero All-in-One Tower sa brisanjem na paru.

Među ostalim pobedničkim uređajima su LG WashTower™ Compact, LG UltraGear™ OLED monitor za igre i LG XBOOM 360 bluetooth sistem zvučnika. Finalna lista uređaja za koje je kompanija LG dobila CES 2023 nagradu za inovacije biće objavljena na sajmu CES 2023 (koji se održava od 5. do 8. januara 2023. godine).

Komentari(0)

sortiraj