Komforan prolazak na autoputu 2.000 dinara

Dopunu uređaja za ENP, na naplatnim stanicama, možete da izvršite isključivo na vidno obeleženim saobraćajnim kanalima, u minimalnom iznosu od 2.000 dinara

    foto: JP PUTEVI SRBIJE
    Podeli


U JP Putevi Srbije kažu da je ova odluka doneta kako bi se svim učesnicima koji su se opredelili za plaćanje putarine elektronskim putem omogućio komforan prolazak bez zaustavljanja kroz naplatne stanice.

Ova odluka je doneta zbog učestalih postupaka pojedinih učesnika u saobraćaju, koji na ENP kanalima, dopunjavaju uređaje samo za iznos putarine i time izbegavaju eventualno čekanje na prolazima za manuelnu naplatu putarine i prave zastoje u protoku vozila.

Napominjemo da u zoni naplatne stanice nije moguće organizovati posebne prodajne punktove za ovu namenu iz bezbednosnih razloga, odnosno zabrane kretanja pešaka. Podsećamo sve korisnike elektronske naplate putarine da dopunu uređaja za ENP mogu izvršiti na 148 prodajnih mesta JP Putevi Srbije i ovlašćenih distributera, a koja su raspoređena duž svih deonica autoputa, na graničnim prelazima, kao i u većim gradovima u Srbiji. Na ovim prodajnim mestima, dopuna se može izvršiti u bilo kom iznosu, ali i ostvariti različiti popusti, u zavisnosti od količine uplaćenih sredstava.

Komentari(0)

sortiraj