Komemorativna marka Abartha povodom 70. godišnjice

Abarth puni 70 godina i povodom Abarth Days 2019, međunarodnog okupljanja svih Abarthovih fanova na kojem će se proslaviti godišnjica Škorpiona, biće izdata komemorativna marka

    foto: FCA
    Podeli
Marka koji prikazuje zvanični logo 70. godišnjice realizovana je od strane Filatelističke i Numizmatičke kancelarije Republike San Marino. Sa tiražom od 60.000 jedinica, pojedinačne vrednosti od 1,60 evra, ova marka predstavlja istinski kolekcionarski predmet koja prikazuje nepogrešivu Škorpiju i kariranu zastavu koja je znak brojnih sportskih pobeda italijanskog brenda.

Komemorativna marka predstavlja nastavak serije priznanja u slavu prvih 70 godina postojanja Škorpiona koje je započeto lansiranjem slavljeničkog asortimana „70. godišnjica“, Abarth 595 Esseesse, inspirisane opremom za unapređenje performansi iz šezdesetih godina, i limitranim izdanjem Abarth 124 Rally Tribute koji proslavlja osvajanje mnogih pobeda na reliju Abarth 124 u 2018. godini.

Proslava godišnjice će kulminirati svoj vrhunac napraviti događajem Abarth Days 2019, najvećim evropskim okupljanjem Škorpiona koje je zakazano za 5. i 6. oktobara na futurističnom "Milano Innovation District" (MIND). Učesnici koji stižu iz čitave Evrope imaće priliku da žive dva dana u savršenom Abarth stilu - zabavi, uzbuđenju, adrenalinu, a pored toga će imati priliku i da zajedno proslave 70. godišnjicu brenda. Jedno veliko iznenađenje očekuje sve ljubitelje ovog brenda.

Komentari(0)

sortiraj