Škoda - Uz novu Octaviju na poklon set zimskih guma

Škoda je pripremila poklon svima koji odluče da se do kraja godine počaste novim automobilom. Tačnije, uz novu Octaviju na poklon dobijate set zimskih guma

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
Model Octavia je najprodavaniji Škoda model u prvih devet meseci! Ovu godinu su obeležile velike promene na svetskom tržištu. Pad prodaje beleži i Škoda, i to pad od 20% kada se porede vrednosti ostvarene u 2019. godini. Kada govorimo o Srbiji, pad prodaje Škoda automobila je nešto veći, i to 35%. Predstavljanje četvrte generacije modela Octavia doprinelo je da se situacija što lakše prebrodi.

Isporučeno 189.400 automobila

Ovu godinu, kada je brend Škoda u pitanju, obeležilo je predstavljanje četvrte generacije modela Octavia. Nije ni čudo što se ovaj model s nestrpljenjem čekao, jer je reč o najprodavanijem Škoda modelu. Još od svog pojavljivanja, pre 60 godina, Octavia je privlačila ogromnu pažnju. Od tada pa do danas, beleži rekordne rezultate kada je prodaja u pitanju. U prva tri kvartala ove godine, udeo prodaje modela Octavia na svetskom tržištu je čak 26%. Tačnije, od početka godine isporučeno je čak 189.400 automobila.

Iskorak u svakom pogledu

Nova Octavia je uspešno startovala. Moglo bi se reći da je ispunila sva očekivanja, jer je napravljen iskorak u svakom pogledu. Unapređen je dizajn, korišćene su najsavremenije tehnologije, unapređeni sistemi asistencije, razvijena nova Simply Clever rešenja… Dostupna su dva benzinska i jedan dizel pogonski agregat, a pogon može biti na prednje ili sva četiri točka. Sportska RS verzija je dostupna za obe varijante karoserije, a za Combi verziju je u ponudi i Scout varijanta.

Na poklon set zimskih guma

Škoda Octavia četvrte generacije je dostupna po ceni već od 17.208 evra, dok je početna cena za Combi verziju 18.204 evra. U Srbiji je takođe model Octavia bio najprodavaniji, a udeo u ukupnoj prodaji je iznosio čak 30%. U trenutku kada nam se približavaju Novogodišnji praznici, kada volimo da poklanjamo i da dobijamo poklone, Škoda je pripremila poklon svima koji odluče da se do kraja godine počaste novim automobilom. Tačnije, uz novu Octaviju na poklon dobijate set zimskih guma.

Komentari(0)

sortiraj