Škoda otkriva unutrašnjost modela Vision 7S

Nova skica enterijera ističe više detalja koncept automobila sa sedam sedišta. Centralni, samostojeći ekran osetljiv na dodir po prvi put je postavljen vertikalno u Škodi

    foto: Škoda
    Podeli
Škoda Auto objavljuje još jednu skicu unutrašnjosti svog koncept automobila VISION 7S. Potpuno električni sedmosed ima minimalistički enterijer s visokim stepenom funkcionalnosti i intuitivnim upravljanjem. VISION 7S daje pregled novog dizajnerskog jezika češkog proizvođača automobila. Koncept automobil će biti predstavljen javnosti 30. avgusta.

Prva skica unutrašnjosti modela VISION 7S ostavila je utisak minimalističkog dizajna i prostranosti za do sedam osoba u tri reda sedišta. ŠKODA je takođe dodala neke od svojih prepoznatljivih Simply Clever karakteristika. Nova skica prikazuje simetričan dizajn koji svim putnicima pruža osećaj sigurnosti. Nova skica otkriva ravnu, široku instrument tablu, koja se proteže do vrata, naglašavajući širinu unutrašnjosti. Ispred je veliki, samostojeći ekran osetljiv na dodir, koji je postavljen vertikalno – prvi put u ŠKODI.

Skica ističe savršeno uravnotežene haptičke i virtuelne interfejse vozila, kao i optimalnu ergonomiju. Novi volan ima inovativan dizajn sa vertikalnim kracima. Spljošten je na vrhu i na dnu kako bi vozaču omogućio jasan pogled na instrument tablu. Ispod centralnog ekrana nalazi se centralna konzola sa tri velike, haptičke rotirajuće komande; one, zajedno sa dva velika dugmeta i rotirajućom komandom ispod njih, čine dodirnu kontrolnu ploču. Ispod toga su posebne pregrade za odlaganje, gde putnici mogu da odlože svoje telefone i dodatno personalizuju svoju interakciju sa vozilom.

Svetska premijera modela VISION 7S zakazana je za 30. avgust. Vozilo pruža pregled novog dizajnerskog jezika češkog proizvođača automobila, koji se oslanja na tradicionalne vrednosti brenda: robustnost, funkcionalnost i autentičnost.

Komentari(0)

sortiraj