Kia vodi u Australiju

Glavna nagrada putovanje za dve osobe u Melburn na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama

Teniski grand slem turnir Australian Open, koji se već od 1905. godine odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu, je jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open. Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002. godine, nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će početkom decembra proglasiti pobednika ili pobednicu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Dobitnici nagrade će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.

Nakon online prijave na http://www.kia.rs/australija ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na konkursno pitanje, obavljene vožnje sa jednim od modela Kia, može se uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje putovanje za dve osobe u Melburn na polufinale teniskog Grand Slam turnira Australian Open sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem u hotelu i ulaznicama.

Nagradni izlet je predviđen krajem januara naredne godine, i to na vrhuncu australijske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti da urade je da se online prijave na test vožnju, napišu svoj kreativni komentar na konkursno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 30.11. 2017. godine.

Komentari(0)

sortiraj