Kampanja Air Serbia za umrežavanje i jačanje turističke ponude Beograda i Srbije

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije Air Serbia pokrenula je program pod nazivom „Keep boarding” (Nastavi sa ukrcavanjem)

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Ovaj program je pokrenut da bi svojim putnicima omogućili atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji. Putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta Air Serbia kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge.

Više informacija o projektu „Nastavi sa ukrcavanjem” i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu Air Serbia. Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera, tako da se do sada već nekoliko desetina njih priključilo ovoj kompaniji na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije.

-Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije virusa korona. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Za ostvarivanje privilegija i popusta putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta Air Serbia koju će u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu. Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.

Komentari(0)

sortiraj