JP Putevi Srbije na Međunarodnom salonu automobila

JP Putevi Srbije treću godinu za redom samostalno učestvuje na Sajmu automobila u Beogradu koji se održava pod sloganom „U retrovizoru“ od 22. do 31. marta u Beogradu

    foto: JP PUTEVI SRBIJE
    Podeli


JP Putevi Srbije, Sektor za naplatu putarine, u svom izložbenom prostoru u Hali 4, štand 4024, radi povećanja zadovoljstva učesnika u saobraćaju i njihovog boljeg informisanja, predstaviće posetiocima prednosti elektronske naplate putarine - ENP, modernog i finansijski isplativog sredstva za plaćanje putarine, koje omogućava prolazak kroz naplatne stanice bez zadržavanja.

Pored uvek aktuelne elektronske naplate putarine, posetioci će moći da se informišu i o lokacijama punjača za električne automobile, mestima sa besplatnim internet servisom duž autoputa, aplikaciji za mobilne telefone „Putevi Srbije“, preko koje se mogu informisati o naplatnim stanicama, cenama putarine i drugim korisnim sadržajima, odabiranjem željene rute puta. Sajamska manifestacija je odlična prilika za promovisanje napretka projekta modernizacije putne privrede. Za posetioce štanda JP Putevi Srbije će i ove godine obezbediti niz pogodnosti kao što je mogućnost zaključenja ugovora i kupovine ENP uređaja na licu mesta, različite poklone i iznenađenja.

Komentari(0)

sortiraj