Jeep i Juventus zajedno slave pobedu na šampionatu Serije A

Crno-beli nastavljaju sa pobedama, osvajajući svoju devetu titulu zaredom, i to čak dva kola pre kraja šampionata

    foto: FCA
    Podeli
Postoje dva načina da unapredite i osigurate izvesno - promenom i kontinuitetom. U roku od samo nekoliko dana, brend Jeep i Juventus dali su konkretne primere ova dva različita kriterijuma. Brend koji je zaslužan za stvaranje koncepta terenskog vozila Sport Utility Vehicles SUV i koji je upravo predstavio nove modele Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, sa inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom, beskompromisno hibridno rešenje upareno sa neprevaziđenim tehničkim sadržajem brenda Jeep, koje garantuje svoju dominantnost na svim terenima kao i manji uticaj na životnu sredinu.

Sa prepoznatom, sposobnošću koja je uzor, brend kreće novim putem, orijentisanim ka životnoj sredini i tehnologiji. S druge strane, Juventus je šampion kontinuiteta, i ide jedinom stazom koju poznaje - stazom pobede. Crno-beli su osvojili fudbalski šampionat Serije A TIM 2019/2020, unapređujući svoju formu i postavljajući novi rekord u istoriji italijanskog fudbala. Crno-beli/Bianconeri su još bolji, još jednom su demonstrirali svoju naklonost brendu Jeep, oficijelnom sponzoru njihovih uzastopnih pobeda od sezone 2012/2013.

Kako bi proslavio ovaj podvig, Jeep je pokrenuo novu reklamnu kampanju, koji nosi naziv „Campioni in Carica“. Ova poruka slavi i pobedu na šampionatu, i izlazak na tržište novih modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, prvih plug-in hibridnih terenskih vozila brenda Jeep. I ove teške sportske sezone, pobednička kombinacija brenda Jeep i Juventusa, koja je osnovana i napredovala na osnovu zajedničkih vrednosti autentičnosti i strasti, što je donelo šesnaest titula tokom osam sezona, uključujući šampionat Serije A, Kup i Superkup Italije u fudbalu, je ispisala nezaboravne stranice u istoriji italijanskog fudbala.

Pored uzastopnih titula, crno-beli su takođe prvi tim koji je zabeležio 1.600 pobeda u šampionatu Serije A, a i jedan od njihovih istaknutih igrača, Đanluiđi Bufon, postavio je rekord učestvovanjem na 648 utakmica ovog italijanskog šampionata.

Komentari(0)

sortiraj