Izmene saobraćaja zbog Parade ponosa

Održavanje manifestacije Parada ponosa Beograd prouzrokovaće izmene u saobraćaju u nedelju od 10 do 20 sati

    foto: GSP BEOGRAD
    Podeli


Kako navode iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, okupljanje učesnika je u 12 časova u Ulici kralja Milana, a polazak u 14 časova. Skup prolazi kroz ulice Kralja Milana, Terazije, Trg republike, Studentski trg i stiže do Studentskog parka.

Zbog održavanja skupa, od 10.30 do 15.30 sati biće zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije, Kolarčeva, Trg republike. Od 10.30 do 20.30 časova zatvaraju se za saobraćaj ulice Vase Čarapića, Studentski trg, Uzun-Mirkova, od Kralja Petra do Studenstkog trga, i Braće Jugovića, od Francuske do Studentskog trga. Na linijama javnog prevoza doći će do delimičnih izmena od 10 do 20 sati.

Polazno stajalište za linije 19, 21, 22, 29 i 31 biće stajalište za linije 37 i 44 - Trg republike. Prevoz sa ovih linija saobraćaće na relaciji Trg Slavija, a od 15 sati do Ulice Vase Čarapića. Trolejbusi sa linija 28 i 41, kojima će polazno stajalište biti Makedonska, biće preusmereni na liniju 40. Ove linije od 15 sati biće vraćene na redovne trase do Ulice Vase Čarapića. Po završetku manifestacije, od 20 sati uspostvlja se redovan režim rada autobuske linije 31 i trolejbuskog saobraćaja. Što se tiče tramvajskog saobraćaja u vreme prolaska učesnika parade, tramvaji sa linija 3L i 12L, umesto Resavskom ulicom, saobraćaće preko Trga Slavija.

Autobuske linije 24, 26, 37 i 44 od 10 do 15 sati saobraćaće u oba smera ulicama Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Takovskom i dalje redovnom trasom. Autobuska linija 27 menjaće trasu i prolaziti ulicama Braće Jugovića, Bulevarom despota Stefana, Džordža Vašingtona, Takovskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom. Autobusi na liniji 96 saobraćaće Bulevarom despota Stefana, Braće Jugovića pored Doma vojske, Francuskom, Džordža Vašingtona i dalje redovnom trasom.

Komentari(0)

sortiraj