Institut za transfuziju krvi poziva na dobrovoljno davanje krvi i sledeće sedmice

Iz Instituta za transfuziju krvi pozivaju „da se oraspoložimo, da damo šansu drugima i darujemo krv”

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Institut za transfuziju krvi poziva sve zdrave građane da daju krv i sledeće nedelje u prostorijama ove ustanove u Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19, a subotom i praznicima od 8 do 15 časova, kao i u Urgentnom centru od 10 do 15 časova.

Transfuziološki autobus „Zimske kampanje” biće dostupan 2. marta kod Opštine Zvezdara od 11 do 16 časova, a u Lazarevcu kod BTO sistema od 10 do 15 časova. Narednog dana, u Lazarevcu, krv se može dati od 9 do 15 časova u Centralnom remontu, a na Zvezdari kod Naučno-tehnološkog parka Beograd od 10 do 14 časova. Istog dana, autobusi će biti parkirani kod Desete gimnazije „Mihajlo Pupin” od 10 do 15 časova i na Čukarici ispred Doma zdravlja u Požeškoj ulici od 11 do 16 sati. Krv se može donirati i 4. marta u Centru za kulturu „Lazarevac” i obrenovačkom Crvenom krstu od 10 do 16 časova, dok će autobus na Novom Beogradu, kod Devete fimnazije „Mihajlo Petrović Alas”, biti dostupan od 9 do 13 časova.

U petak, 5. marta, u Lazarevcu u Polju „D” Medoševac akcija dobrovoljnog davanja krvi je planirana od 10 do 15 časova, a u autobusu kod Starog Merkatora od 11 do 16 časova. Prvog dana vikenda, autobusi će biti parkirani na Voždovcu kod „Stadion šoping centra” od 13 do 17 časova, a na Vidikovcu kod Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg od 9 do 14 časova. U nedelju, 7. marta, transfuziološki autobus će biti parkiran kod Tržnog centra „Big Rakovica” od 10 do 15 časova. Iz Instituta za transfuziju krvi pozivaju „da se oraspoložimo, da damo šansu drugima i darujemo krv”.

Komentari(0)

sortiraj