Hondina zimska servisna akcija

Tradicionalna zimska akcija započela je u Hondinim ovlašćenim servisimaTokom akcije, kako navode iz Honde, vlasnici ovog proizvođača automobila biće u prilici da ostvare popust do čak 30% na rezervne delove i uslugu njihove zamene, kao i 15% popusta na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u zimskom periodu. Akcijsku cenu od 999 dinara za proveru automobila u 12 tačaka gde se po najvišim standardima ispituju kočioni sistem, rashladni sistem, stanje pneumatika, dubina šare, signalizacija, akumulator, sirena, osvetljenje instrument table, elementi vešanja i upravljanja, izduvni sistem, nivo tečnosti i stanje antifriza, stanje klinastog remenja, poluosovine i stanje manžetni, vetrobran, prskalice i brisači, ventilacija kabine i grejač zadnjeg stakla, kao i zaštitne oplate.

Tokom akcije koja će trajati do 24. marta naredne godine, na popustu se nalaze i orginalni rezervni delovi koji su najtraženiji u zimskom periodu, kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila, kao i svi elementi sistema vešanja i upravljanja vozilom. Honda Srbija omogućila je i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora - gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu koja je vezana za prenos robe i vuču (kuke za vuču, krovni nosači, nosač za skije, krovni box). Svake zime značajnu pogodnost predstavljaju zimski kompleti točkova (alu-felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 72.900 dinara po setu, a u koje je uračunata i montaža točkova. Korišćenje odgovarajućih pneumatika veoma je važno za bezbedno ponašanje vozila, dok originalne Honda aluminijumske felne garantuju kvalitet i naglašavaju dinamični karakter automobila.

Ove zimske sezone vlasnici Hondinih motocikala biće u prilici da ostvare popust od 20% na sve originalne rezervne delove za motocikle kroz ugradnju u ovlašćenom Delta Automoto servisu.

Komentari(0)

sortiraj