Honda CR-V - Vožnja na visokom nivou uz odličnu akcijsku ponudu

Honda CR-V je zasigurno najnapredniji SUV koji je ovaj proizvođač automobila napravio. U aktuelnoj, petoj generaciji, ovaj model svoju sofisticiranost i osećaj u vožnji podiže na još viši nivo

    foto: HONDA
    Podeli
Zato je Honda Srbija pripremila specijalne uslove za kupovinu novih CR-V modela, koji su dostupni u četiri različite verzije, sa posebnim ponudama renta za pravna odnosno finansijskog lizinga za fizička lica, a donose popuste od 2.100 do 4.300 evra - Honda CR-V AWD 1.5 CVT LIFESTYLE - popust od 3.600 do 4.300 evra, CR-V AWD 1.5 MT LIFESTYLE - popust od 2.100 do 2.300 evra, model CR-V AWD 1.5 CVT ELEGANCE - popust od 2.100 do 2.300 evra, kao i Honda CR-V AWD 1.5 MT ELEGANCE - popust od 2.100 do 2.300 evra, navode u ovoj automobilskoj kompaniji.

Najnapredniji SUV

Kao što smo rekli, Honda CR-V je zasigurno najnapredniji SUV koji je ovaj proizvođač automobila napravio. U aktuelnoj, petoj generaciji, ovaj model svoju sofisticiranost i osećaj u vožnji podiže na još viši nivo. Odlikuju ga unapređeni elementi oslanjanja i upravljanja, izuzetno praktična i prostrana kabina i pratljažnik, ali i napredna Honda Sensing tehnologija koja u svim paketima dolazi kao standard.

Oštre konture i mišićav izgled

Spoljašnjost SUV ovog modela predstavlja balans između elegancije i sportskog duha, odlikuju ga širok i “mišićav” izgled, oštre konture kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima. Napredna šasija garantuje najveću udobnost u vožnji, ali i “off-road” sposobnosti, pa sa sigurnošću možemo reći da je Honda, sve više posvećujući pažnju komforu, na pragu ulaska u premijum segment.

Komentari(0)

sortiraj