​Harley-Davidson i Jeep jačaju partnerstvoHarley-Davidson i Jeep četvrtu godinu zaredom obnavljaju i jačaju svoje partnerstvo u Evropi. Jeep će sada biti glavni partner i zvanični sponzor bitnih događanja i skupova u vezi sa brendom Harley-Davidson širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Teško da se među brendovima mogu naći veće legende nego što su Harley-Davidson ili Jeep, imena o kojima se već dugo priča i koja imaju svoju ulogu na svetskoj sceni. A oba ova brenda danas proizvode vozila koja obuhvataju samu suštinu slobode i avanturističkog duha. Na krilima uspeha ostvarenog u prethodne tri godine, Jeep će imati zapaženo učešće na tri glavna događaja povezana sa brendom Harlija” u Evropi, počev od Euro Festivala u Sen Tropeu u Francuskoj, održan od 11. do 14. maja, nakon kojeg će uslediti Evropski H.O.G. skup u Luganu u Švajcarskoj od 29. juna do 2. jula, a vrhunac će biti na Evropskoj motociklističkoj nedelji na jezeru Faker u Austriji od 5. do 10. septembra.

Jeep će biti prisutan i na drugim događajima brenda Harley-Davidson tokom godine, uključujući i Thunder in the Glens u Škotskoj od 25 do 28. avgusta i Benelux HOG Rally u Holandiji. Pored toga, Jeep vozila će biti prikazana i na lokalnim događajima u Ukrajini, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Estoniji i Češkoj Republici. Posetioci će imati priliku da se izbliza upoznaju sa čitavom linijom brenda, ali i da probaju vozila u test vožnji. Iznova potvrđena saradnja predstavlja samo nadogradnju uspeha ostvarenog tokom prethodne tri godine, kao i osnovnih vrednosti koje brendovi dele - sloboda, avantura i strast prema vožnji na otvorenom, sa svim iskustvima koja ona nosi. Vlasnici vozila dva brenda dele nešto veoma posebno - osećaj pripadnosti koji se često ogleda u visoko prilagođenim vozilima koja odslikavaju kreativnost i individualnost svojih vlasnika.

Komentari(0)

sortiraj