Global Fest Sava Port u nedelju na Savskoj promenadi

Gradska opština Savski venac i Turistička organizacije ove opštine organizuju drugi međunarodni festival Global Fest Sava Port u nedelju na Savskoj promenadi u Beogradu

    foto: Beoinfo
    Podeli


Manifestacija je organizovana u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, CEBEF-om, Belgrade Waterfront i udruženjem Čarobna lampa. Cilj manifestacije je kulturna razmena, promocija kulturnih vrednosti i tradicionalne baštine različitih zemalja i naroda.

Na ovogodišnjem festivalu predstaviće se veliki broj zemalja sa nekoliko kontinenata, a u bogatom kulturno-umetničkom i muzičkom programu uživaće sve generacije. Izlagački štandovi i kreativne radionice očekuju sve posetioce manifestacije koji će imati priliku i da isprobaju tradicionalne kulinarske specijalitete zemalja učesnica, a kroz igru i pesmu da se upoznaju sa njihovim različitim kulturnim obeležjima.

Od 17 časova zakazano je svečano otvaranje i defile svih zemalja učesnica koje će se predstaviti u svojim tradicionalnim narodnim nošnjama. Na kraju manifestacije, od 21 čas, posetioce očekuje koncert grupe Legende.

Komentari(0)

sortiraj