Fudbaleri FK Barselona zaronili su u CUPRA svet

FK Barselona, zvanični automobilski partner brenda CUPRA organizovao je događaj u svom trenažnom centru Ciutat Esportiva Joan Gamper koji je okupio 19 fudbalera

    foto: CUPRA
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Igrači Barselone dobili su priliku da iskuse sve prednosti napredne tehnologije, osete savremeni dizajn CUPRA modela i prilagode sebi savršeni automobil. Fudbaleri Gerard Pikue i Sergio Buskuets, Sergino Dest i Miralem Pjanic, Frenkie de Jong i globalni ambasador CUPRA-e Marc ter Stegen neki su od igrača koji su imali priliku da se bliže upoznaju sa čitavom gamom vozila, uz CUPRA Formentor, prvi model jedinstveno dizajniran i razvijen za ovu marku automobila kao i dve nove verzije CUPRA Leon i Leon Sportstourer i CUPRA Ateca.


Antonino Labate

-CUPRA i FC Barselona dele viziju nadahnuća sveta iz Barselone kroz stimulativni stil i savremene performanse. Naše globalno partnerstvo ima za cilj stvaranje emocionalnih iskustava za našu zajednicu obožavalaca, stoga je ključno da se igrači osećaju delom ovog cilja i povežu sa vrednostima brenda. Bilo je neverovatno videti koliko su bili uključeni u ovu aktivnost, koja je obnovila iskustvo naših kupaca prilikom posete jednoj od naših CUPRA garaža širom sveta mešajući digitalno iskustvo sa ljudskim dodirom, zahvaljujući pažnji koju pružaju CUPRA prodajni savetnici - objasnio je Antonino Labate, direktor CUPRA-e za strategiju i razvoj.

Savremeni dizajn

Igrači su imali priliku da interaktivno personalizuju svoje verzije modela, korak po korak, koristeći digitalne alate koje brend ima u svojoj prodajnoj mreži od više od 500 specijalizovanih prodajnih mesta širom sveta, uz pomoć specijalizovanih prodajnih savetnika, CUPRA Masters-a. Birajući između četiri vozila CUPRA, pojedini igrači FK Barselona odlučili su da konfigurišu sopstveni CUPRA Formentor, koji ima paletu od sedam motora, uključujući dve hibridne verzije koje će na tržište stići u prvom kvartalu ove godine. Ovaj crossover visokih performansi dobio je ime po čuvenom rtu na ostrvu Majorka i kombinuje savremeni spoljni dizajn sa sofisticiranim enterijerom i visokokvalitetnim materijalima, kao i visok nivo povezanosti zahvaljujući CUPRA Connect sistemu, koji omogućava upravljanje određenim funkcijama putem daljinskog pristupa sa pametnog telefona.

Pojedini fudbaleri Barselone odlučili su da sebi prilagode dve verzije CUPRA Leon-a, najprodavanijeg modela marke u verziji sa 5 vrata i Sportstourer. Sa svojom snagom od 245KS, CUPRA Leon e-HIBRID omogućava vožnju gradom sa dometom na elektro pogon do 52 km prema VLTP-u. Fudbaleri Clement Lenglet i Junior Firpo izabrali su novu CUPRA Atecu. Prvo vozilo na tržištu pod brendom CUPRA sada dolazi sa preuređenim dizajnom, ali zadržava posvećenost visokim performansama. Ovaj SUV od 300 KS jedinstveni je proizvod na tržištu koji je podstakao rast CUPRE od njenog lansiranja do danas. Ovim vozilima će se pridružiti i CUPRA el-Born, prvo 100% električno vozilo marke, koje će svojim sportskim dizajnom i performansama promeniti dinamičku percepciju vozila na električni pogon.

Komentari(0)

sortiraj